Verzenden & retourneren


Verzendinformatie

Besteld u voor 15:00 dan wordt uw bestelling binnen 1 of 2 dagen door middel van pakketdienst bij u bezorgd. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de verzending, bijvoorbeeld "b.g.g. afleveren bij buren" of "alleen afleveren op woensdag of donderdag"dan is er de mogelijkheid om dit aan te geven bij de bestelling.

De status van uw bestelling kunt u volgen door in te loggen op onze site. Tevens krijgt u automatisch de Track & Trace informatie per email verstuurd zodra uw bestelling is opgehaald door de pakketdienst.

Verzendkosten binnen Nederland, boven 200,- euro is gratis.

Bij bestellingen onder 200,- euro rekenen wij echter 8,- euro bijdrage in de verzendkosten.

Bij alle bestellingen buiten Nederland maar binnen de EU rekenen wij 16,50 euro  bijdrage in de verzendkosten

Bestelling onder rembours is mogelijk op aanvraag.


Retourneren of Ruilen

Heeft u iets verkeerds besteld, is het de verkeerde maat, of een andere reden dan kunt u tegen bepaalde voorwaarden de bestelling retourneren of ruilen. Neemt u dan alstublieft binnen 5 dagen contact op met onze klantenservice, [email protected] U ontvangt van ons dan enkel instrukties.

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele verzegeling eveneens onbeschadigd zijn. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 7 werkdagen terug verzegeld van de originele factuur/pakbon in een deugdelijke verpakking.

Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel of vragen alstublieft contact op met onze Klantenservice, [email protected]