Over ons

 

Motocrosssite.nl is de nummer 1 motocross webwinkel van de Benelux, met uitstekende service en lage prijzen.

 

Lage prijzen

Door rechtstreeks in te kopen bij fabrikanten van gerenommeerde topmerken, kan Motocrosssite.nl u dagelijks duizenden artikelen uit voorraad leveren. Uw bestelling kan rechtstreeks door onze leveranciers bij u worden afgeleverd, dat bespaart ons een hoop gedoe en dus geld, dat voordeel vindt u terug in onze lage prijzen. Bestellingen boven de 200,- worden gratis verzonden.


Snelle bezorging

Binnen 1-3 werkdagen heeft u uw bestelling al in huis. Is het product onverhoopt toch niet op voorraad dan zullen wij u dit zo snel mogelijk laten weten.


Afhalen

Het ophalen van uw bestelling is natuurlijk mogelijk.

Onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Maandags gesloten

 

Veilig betalen

Bij Motocrosssite.nl kunt u op eenvoudige wijze uw bestelling veilig betalen. U kunt uw betaling op verschillende manieren verwerken: via iDeal, Paypal of eventueel door het bedrag over te maken op de bankrekening van Motocrosssite.nl.


100% tevredenheidgarantie
Toch niet tevreden met uw bestelling? Laat het ons dan binnen 5 dagen na ontvangst weten, dan ruilen wij het product om, op onze kosten! (max. 1x per bestelling).

 

We zorgen dat u op tijd de juiste producten tot uw beschikking heeft. Zodat u optimale prestaties kunt leveren!

 

Wij wensen u veel plezier in onze webwinkel, mocht u op en of aanmerkingen hebben laat het ons dan weten middels op onze klantenservice pagina.

 

Belangerijk:

Indien u onderdelen voor uw motor bestelt, wilt u dan bij het plaatsen van de bestelling het type en bouwjaar van de motor vermelden. Dit invoerveld vindt u aan het einde van het afrekenproces.

 

Team Motocrosssite.nl

 

Motocrosssite.nl

Rijssenseweg 16
7475 VB MARKELO

T 0547-363289
[email protected]

kvk 08161869