Klantenservice
1 Algemene vragen
1.1 Wat zijn uw bedrijfsgegevens?

Onze gegevens zijn:

Kapers Motoren
h.o.d.n. Motocrosssite.nl

Rijssenseweg 16

7475 VB MARKELO
 

T 0547-363289

[email protected]
 

kvk 08161869

BTW NL153463508B01


Bank gegevens

Iban nummer NL31RABO0157162583

Swift/BIC: RABONL2U

1.2 Berekenen jullie verzendkosten?
Ja, Bij bestellingen onder de 200,- euro berekenen wij echter 8,- euro bijdrage in de verzendkosten. Komt u met uw bestelling boven de eur. 200,- dan berekenen wij 
geen verzendkosten.

Bestellingen buiten Nederland maar binnen de EG berekenen wij 16,50 euro bijdrage in de verzendkosten

Rembours zendingen zijn mogelijk op aanvraag.
1.3 Wanneer ik een grotere hoeveelheid wil bestellen, kunt u dan wat met de prijs doen?
Graag maken wij een prijs op maat, wanneer het gaat om een grotere hoeveelheid.
Mail dan u vraag naar [email protected] en u ontvangt direct een goed voorstel!
2 Retourneren
2.1 Hoe kan ik een product terug sturen?

Heeft u iets verkeerds besteld, is het de verkeerde maat, dan kunt u tegen bepaalde voorwaarden de bestelling retourneren of ruilen. Neemt u dan alstublieft binnen 5 dagen contact op met onze klantenservice, [email protected] U verneemt van ons wat de retourprocedure is.

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele verzegeling eveneens onbeschadigd zijn. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen het gestelde termijn terug in een deugdelijke verpakking.

Indien u voor het retourneren niet heeft voldaan aan de bovenstaande gestelde voorwaarden, dan komt het recht van kostenloos retourneren te vervallen. Neemt u in geval van twijfel of vragen, alstublieft contact op met onze Klantenservice [email protected]
3 Verzenden
3.1 Hoe gaat een verzending in zijn werk?

Verzendinformatie

Besteld u voor 15:00 dan wordt uw bestelling binnen enkele dagen door middel van pakketdienst bij u bezorgd. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de verzending, bijvoorbeeld "b.g.g. afleveren bij buren" of "alleen afleveren op woensdag of donderdag"dan is er de mogelijkheid om dit aan te geven bij de bestelling.

De status van uw bestelling kunt u volgen door in te loggen op onze site. Tevens krijgt u automatisch de Track & Trace informatie per email verstuurd zodra uw bestelling is opgehaald door de pakketdienst.

Verzendkosten binnen Nederland, boven 200,- euro is gratis.

Bij bestellingen onder 200,- euro rekenen wij echter 8,- euro bijdrage in de verzendkosten.

Bestellingen buiten Nederland maar binnen de EG rekenen wij 16,50 euro bijdrage in de verzendkosten

Bestelling onder rembours is helaas niet mogelijk in ons logistieke systeem.

3.2 Tot hoe laat kan ik bestellen?


U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw bestelling plaatsen. Indien u voor 15:00 op een werkdag besteld, dan wordt uw bestelling binnen enkele dagen (mits vooraadig) door middel van de pakketdienst bij u bezorgd. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de verzending, bijvoorbeeld "b.g.g. afleveren bij buren" of "alleen afleveren op woensdag of donderdag"dan is er de mogelijkheid om dit aan te geven bij uw bestelling.

3.3 Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

De status van uw bestelling kunt u volgen door in te loggen op onze site. Tevens ontvangt u automatisch de Track & Trace informatie per email, zodra uw bestelling is opgehaald door de pakketdienst.

Heeft u per abuis geen mail ontvangen, neemt u dan alstublieft contact op via ons ticket systeem. Hiervoor dient u eerst in te loggen Ook kunt u een mail sturen naar onze klantenservice [email protected]

3.4 Kan ik ook spullen bij jullie ophalen?
Dat is wel mogelijk, onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Maandags gesloten

Boven de 200,- verzenden wij gratis, dus dan kost het u niets.
Neem contact op
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen